CEGO-märket Lyckost blir den nyaste medlemmen i BOS

Nätcasinooperatören Lyckost har anslutit sig till den svenska onlinespelföreningen Branschföreningen för Onlinespel (BOS) som dess nyaste medlem.

Lyckost är därmed den 21:a medlemmen i BOS.

Lyckost är en del av CEGO-koncernen, som också är verksam i Danmark under varumärket Spilnu och i Storbritannien under varumärket Happy Tiger.

”Vi är mycket glada över att välkomna Lyckost som vår 21:a medlem”, säger Gustaf Hoffstedt, generalsekreterare för BOS. ”Lyckost tillför oss kunskap om spelmarknaden i allmänhet och den danska spelmarknaden i synnerhet.”

”Det är värdefullt eftersom det är ett samhälle som liknar Sverige, men som låg nästan ett decennium före när det gäller att införa ett licenssystem för spel.”

”BOS har varit en viktig aktör i utvecklingen av den svenska spelmarknaden”, säger Allan Auning-Hansen, vd för Lyckost. ”På Lyckost anser vi att det är viktigt att spelbranschen samarbetar och engagerar sig med tillsynsmyndigheterna.”

”Vi är glada över att bli en del av BOS. Vi ser fram emot att få fler insikter om den svenska marknaden och stödja med de insikter vi har från många år på den danska marknaden och i Storbritannien.”